asiakirja & asiointipalvelu j.tahvanainen

ASIAKIRJAT

Laadin monipuolisesti perheoikeudellisia sopimuksia, sekä muita asiakirjoja. Tällä välilehdellä on listattuna esimerkkejä tekemistäni asiakirjoista. Mikäli et löydä etsimääsi otathan minuun yhteyttä. Tiesithän, että ollessasi oikeustoimikelpoinen, sinulla on oikeus muuttaa tahdonilmaisuasi taikka perua se kokonaan.

kirjanpito ja budjetointi

Teen kirjapidon, ALV-laskelmat ja tilinpäätökset toiminimiyrittäjille.

 

Haluatko yrityksellesi talouskatsauksen? Tehdään ilmainen alkukartoitus ja katsotaan voinko olla avuksi. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Talouskatsaus nyt myös yksityishenkilöille!

MUUT TOIMEKSIANNOT

Hakemusten tekeminen on monesti työläs ja aikaa vievä projekti. Voit delegoida hakemusten teon ja selvitystyön minun hoidettavakseni. Esityö sinun on kuitenkin hyvä valmistella ensin mahdollisimman hyvin. Tältä välilehdeltä löydät esimerkkejä tekemistäni muista toimeksiannoista.

Johanna Tahvanainen

kokemusta johon voit luottaa

Yritykseni on perustettu tammikuussa 2020 tarkoituksena tehdä asiakkaan elämäntilanteisiin sopivia asiakirjoja. Minulta saat asiakirjoja aina huoltotestamenteista lahjakirjoihin, hoitotahdoista edunvalvontavaltuutuksiin ja kaikkea niiden väliltä. Palveluhinnaston löydät palveluiden esittelysivulta.

Ammattitaitoni koostuu taloushallinon merkonomin ammattitutkinnosta, terveydenhuollon sihteerin erikoisammattitutkinnosta, edunvalvojakoulutuksesta sekä perhe- ja jäämistöoikeuden opinnoista. Lisäksi käytännön työstä sairaalassa, pankissa ja vakuutusyhtiössä.

Toimeksiantojen yhteydessä annan sinulle ohjeet huomioitavista ja muistettavista asioista. Vaitiolo- ja salassapitovelvollisuuteni on ehdoton.

Ammattitaidollani pääsemme eteenpäin asiassa kuin asiassa. Autan sinua parhaani mukaan, älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Aukioloajat

Arkisin  8:00 – 20.00

Lauantaisin  12:00 – 16:00

Yhteystiedot

+35850 3525693

info@asiakirjattahvanainen.fi

Copyright © 2024 Aruwell Oy. All Rights Reserved.