asiakirja & asiointipalvelu j.tahvanainen

ASIAKIRJAT

Laadin monipuolisesti perheoikeudellisia sopimuksia, sekä muita asiakirjoja. Tällä välilehdellä on listattuna esimerkkejä tekemistäni asiakirjoista. Mikäli et löydä etsimääsi otathan minuun yhteyttä. Tiesithän, että ollessasi oikeustoimikelpoinen, sinulla on oikeus muuttaa tahdonilmaisuasi taikka perua se kokonaan.

VASTINEET

Jos olet joutunut kokemaan epäoikeudenmukaisuutta yrityksen tai julkisen tahon toimesta autan sinua laatimaan reklamaation. Mikäli olet saanut vaateen, autan sinua vastaamaan siihen laatimalla vastineen. Reklamaatioiden ja vastineiden laatimisessa jokaisella sanalla on merkitystä ja totuudenmukaisuus on ehdoton.

MUUT TOIMEKSIANNOT

Hakemusten tekeminen on monesti työläs ja aikaa vievä projekti. Voit delegoida hakemusten teon ja selvitystyön minun hoidettavakseni. Esityö sinun on kuitenkin hyvä valmistella ensin mahdollisimman hyvin. Tältä välilehdeltä löydät esimerkkejä tekemistäni muista toimeksiannoista.

Johanna Tahvanainen

kokemusta johon voit luottaa

Yritykseni on perustettu tammikuussa 2020 tarkoituksena tehdä asiakkaan elämäntilanteisiin sopivia asiakirjoja. Minulta saat asiakirjoja aina huoltotestamenteista lahjakirjoihin, hoitotahdoista edunvalvontavaltuutuksiin ja kaikkea niiden väliltä. Palveluhinnaston löydät palveluiden esittelysivulta, hintoihin lisätään alv. 24%.

Ammattitaitoni koostuu terveydenhuollon sihteerin ammattitutkinnosta, edunvalvojakoulutuksesta sekä perhe- ja jäämistöoikeuden opinnoista. Lisäksi käytännön työstä sairaalassa, pankissa ja vakuutusyhtiössä.

Toimeksiantojen yhteydessä annan sinulle ohjeet huomioitavista ja muistettavista asioista. Vaitiolo- ja salassapitovelvollisuuteni on ehdoton.

Ammattitaidollani pääsemme eteenpäin asiassa kuin asiassa. Autan sinua parhaani mukaan, älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Aukioloajat

Arkisin  8:00 – 20.00

Lauantaisin  12:00 – 16:00

Yhteystiedot

+35850 3525693

info@asiakirjattahvanainen.fi

Copyright © 2024 Aruwell Oy. All Rights Reserved.